Doručení po celé ČR již od 29,- Kč! 🚚

Pipolino® není pouze dávkovač potravy - zlepšuje život domácích mazlíčků!

Logo-Pipolino-HorizVECTOrvb-300x136

 

Co je PIPOLINO?

 

Pipolino® je zábavný, přenosný a nastavitelný dávkovač suchých potravin (granule, pamlsky,..), který domací mazlíčci válejí po zemi, granulky pomalu vypadávají z otvorů a tím se pomalu krmí.

 

Dávkovač a zároveň hračka jsou především pomůckou pro pohodu domácích mazlíčků.

Zlepšuje každodenní život domácích mazlíčků (stejně jako každodenní život jejich páníčků) a následně i jejich zdraví díky mnoha výhodám, jako jsou (mimo jiné):

 

Dlouhodobá duševní činnost

udržování mozkových funkcí, zabraňuje nudě, depresi a smutku z odloučení

 

Lehká fyzická aktivita několikrát denně

cvičení kloubů a svalů, zlepšení průtoku krve, snížení/prevence nadváhy, ankylózy, artritidy, atd.

 

Velmi pomalý příjem potravy

zdravé trávení, sytost, prevence regurgitace, zvracení, průjmů, atd.

 

Vitalita

duševní pohoda, pocit uspokojení, odbourávání problémů s chováním ( stres, agresivita, špatné hygienické návyky, ničení věcí, nutkavé vylizování, vypadávání chlupů,...)

 

Kromě toho bylo pozorováno prodloužení průměrné délky života u zvířat, která používají Pipolino®, v průměru o 30%. Průměrná délka života psů velkých plemen se zvýšila o 40%, zatímco u králíků žijících v klecích se zvýšila o více než 50%.

 

Po několika hodinách, dnech nebo týdnech s Pipolino® se váš mazlíček bude cítit v pohodě a život bez Pipolino® se bude zdát nemožný.

 

Pipolino® nabízí mnohem více

 

Pipolino® je účinný a chytrý produkt, který je také inovativní, vysoce kvalitní, patentovaný, pevný, snadno použitelný, rychle vyčistitelný, tichý, hygienický a ekonomický.

 

Čistá radost!

 

Pipolino® nevyžaduje nabíječku ani baterie. Je vyrobeno z materiálů určených pro skladování potravin, má záruku 2 roky, pokud je používáno za normálních podmínek vhodných pro zvířata.

 

Je vhodné pro domácí mazlíčky, malé i velké: morčata, fretky, králíky, kočky, psy a koně (ne ne, pro zlaté rybky ne :-) )

 

 

Jakou velikost vybrat?

 

Pipolino® S

Psi, kočky a exotičtí mazlíčci (morčata, fretky, králíci) o velikosti 5-10 kg. Velikost potravy < 10mm.

 

Pipolino® S + s nebo bez Platolino®

Psi, kočky a Exotičtí mazlíčci (morčata, fretky, králíci) mezi 500g až 40 kg. Velikost potravy < 15 mm.

 

Pipolino® M

Psi a kočky větší než 1 kg. Velikost potravy < 12 mm.

 

Pipolino® L

Psi větší než 5kg, malí koně. Velikost potravy < 17 mm.

 

Pipolino® L +

Psi větší než 15 kg. Velikost potravy < 15-30 mm.

 

Pipolino® XL

Psi s nutkáním ničit věci s hmotností nad 5kg, koně s hmostností do 250kg. Velikost potravy < 20 mm.

 

Pipolino® XXL

Koně o hmostností nad 250kg. Velikost potravy < 20 mm.

 

pipolino-nabidka

 

 

Jak Pipolino vzniklo?

 

 

Pascal Lescroart vystudoval v roce 1971 Národní veterinární školu v Toulouse a poté tři roky pracoval po celé Francii, aby si prohloubil své odborné znalosti. V roce 1975 se usadil v Normandii a poté několik let pracoval v Bretani. A v roce 1989 si otevřel kliniku na francouzské riviéře v Saint-Laurent-du-Var.

 

Více než 45 let pracoval jako veterinář, kdy se staral o domácí mazlíčky žijící v různých prostředích: na venkově i v domácím prostředí a ve městech. Od samého začátku této dlouhé kariéry se zaměřoval na běžné nemoci specifické pro určitou skupinu zvířat a sledoval dopad jejich způsobu života na jejich zdraví. Zvýšená obezita u koček žijících v bytech, jejich předčasná úmrtnost a nedostatek pomůcek ke zlepšení jejich životních podmínek vedly Dr. Lescroarta v roce 2007 k návrhu prvního modelu Pipolino®, modelu M.

 

Při testování na několika desítkách koček s nadváhou předčilo Pipolino® veškerá očekávání. Všechny kočky zhubly, rychle našly novou energii si hrát a vzpamatovaly se z chronických onemocnění, kterými některé z nich trpěly i několik let. Tyto výsledky motivovaly vetrináře, aby otestoval Pipolino® na více než 3500 kočkách, psech, fretkách a králících, o které se staral na své klinice na francouzské riviéře. Ve většině připadů se celkový stav těchto zvířat zlepšil, chronická onemocnění se snížila a v některých případech byla zcela vymýcena. Také problémy s chováním (agresivita, špatné hygienické návyky, nutkavé lízání, sebepoškozování, hyperaktivita a jiné) byly zmírněny.

 

Přesvědčen o tomto spojení mezi výživou a zdravím, založil na jihu Francie v roce 2007 Pascal Lescroart společnost PIPOLINO® LLC.

 

V současné době existuje 7 různých typů Pipolino® . Každý z nich uspokojuje konkrétní očekávání, potřebu nebo touhu po zlepšení. Byly navrženy tak, aby vyhovovaly domácím mazlíčkům v souladu s velikostí přijímané suché potravy: od modelu S – pro malá zvířata jako jsou morčata, fretky, králíci, až po model XXL, který je vhodný pro koně vážící přes 250kg. Modelů Pipolino® bylo od roku 2007 po celém světě prodáno více než 250 000 kusů.