Doručení po celé ČR již od 29,- Kč! 🚚

Čmuchací kobereček aneb ráj pro čumáček Vašeho pejska!

Čmuchací kobereček aneb ráj pro čumáček Vašeho pejska!
Hraček pro pejsky najdete na trhu milióny. Některé z nich jsou na chvilkové zabavení a mají spíše jepičí život a některé dokáží Vašeho pejska zaujmout natolik, že od nich neodtrhne čumáček ani několik desítek minut. Mezi ty trvalejší patří i novinka na českém trhu – čmuchací koberečky. Tento bláznivě vypadající produkt zajistí Vašemu čmuchacímu parťákovi, aby své čmuchání mohl zdokonalovat i v pohodlí domova.
A proč pořídit zrovna čmuchací kobereček?
Nos a mozek vašeho pejska byly stvořeny k lovu, sledování, norování a čmuchání. Prostě byly stvořeni k práci. Nose work neboli čmuchání je založené na přirozené touze čuchat a není lepší čas na zdokonalování než během jídla. Čumáčky pejsků mají 300 miliónů čichových receptorů, díky nimž cítí 10 000krát lépe než my. Takže když vašemu pejskovi pořídíte čmuchací kobereček, pronikáte do jeho základních instinktů a dáváte mu práci.

A jak vlastně čmuchací koberečky fungují?

Princip je velmi jednoduchý, granulky nebo pamslky schováte mezi třásně koberečku a pejsek je bude vyčmuchávat. Tento druh zábavy ocení štěnátka, junioři, senioři a také nenapravitelní hltači, kteří jsou s jídlem hotoví za nanosekundu. Čuchací koberečky jsou zkrátka pro každého čmuchacího parťáka.
Čmuchací dečky mají také spoustu pozitivních účinků:
  • duševní stimulace udrží jeho mysl zdravou a jak je známo, zdravá mysl zvyšuje délku a kvalitu života
  • Váš pejsek se unaví, myšlení a řešení problémů jsou přeci tak vyčerpávající
  • udržíte jeho život zajímavým. Dokážete si představit nekonečné dny s nicneděláním? Zní to jako skvělý nápad na dovolenou, ale pokud by to byl celý váš život, bylo by to opravdu nudné. Používáním čmuchacího koberečku vnesete do denního režimu pejska něco nového, vyvoláte v něm zájem, bude se muset soustředit a hlavně ho to opravdu zaměstná a unaví. :-)

Velikosti pro prcky i ty největší hafany!
Velkou výhodou našich čmuchacích koberečků je velký výběr velikostí. U většíny hraček je dána jedna velikost, která může být pro malé pejsky příliš velká a naopak pro velké psy příliš malá. Naše čmuchací koberečky nabízíme v 6 základních velikostech a nebo máme naše „specialitky“ ve tvaru pejska a srdce. Všechny tyto velikosti nabízíme u každé barevné varianty a že je z čeho vybírat! A abychom potěšili opravdu každého, může si vytvořit vlastní barevnou kombinaci z jedné, dvou, tří nebo čtyř barev!
Čmuchání pejska neomrzí nikdy, je to jedna z nejoblíbenějších činností našich čtyřnohých parťáků a čmuchací kobereček je skvělá věc, která ho může provázet celý jeho život.